Sobre nosaltres

El nostre centre t’ofereix les eines necessàries per avançar acadèmicament i per a desenvolupar el teu creixement personal i emocional.

Xifres i Lletres és un centre de formació, repassos i atenció psicològica i psicopedagògica, on atenem a infants, joves i adults tant en l’àmbit educatiu com en l’àmbit emocional i terapèutic. El centre està format per un equip multidisciplinari de professionals especialitzats en l’educació i la docència, la psicologia, la psicopedagogia, la neuropsicologia i la logopèdia, que treballem coordinadament per donar un servei proper, personalitzat i de qualitat.

Acompanyament educatiu i/o emocional

Ajudem a les persones a desplegar tot el seu potencial per tal de millorar el seu benestar.

Atenció personalitzada

Tant en l’àmbit educatiu com en l’àmbit emocional i terapèutic, ens adaptem a les necessitats de cada persona i et proporcionem les eines necessàries per a afrontar qualsevol repte.

Creiem en les persones

Creiem en les teves possibilitats i t’ajudem a fer realitat el teus propòsits.

El teu futur comença aquí

Perquè el futur és el que creem avui i no el que esperem demà.

La nostra metodologia

Treball en xarxa

Coordinació entre els professionals del centre, i també amb la família i amb el centre educatiu.

Ensenyament a mida

Ens adaptem a les necessitats educatives i d’aprenentatge de cada estudiant i a la metodologia del seu centre escolar.

Aprendre a aprendre

Promovem l’aprenentatge eficaç amb classes eficients, dinàmiques i atractives. Ensenyem a l’alumnat a adquirir autonomia i a tenir els seus propis recursos per poder superar els reptes acadèmics i de la vida amb èxit.

Materials

Oferim guies i dossiers didàctics d’elaboració pròpia per poder preparar els exàmens i resoldre les tasques amb seguretat. També treballem amb jocs didàctics i educatius per fer més visuals els conceptes i per desenvolupar les habilitats cognitives.

Flexibilitat d’horaris

Adaptem els nostres horaris a les vostres necessitats.

Tipologia de les sessions

La majoria de les sessions es fan presencialment, però també oferim els nostres serveis de manera telemàtica “online”.

Assessorament i orientació

Oferim un acompanyament i un seguiment continuats per tal de poder-vos orientar i assessorar en tot moment, tant en l’àmbit educatiu com en l’àmbit emocional i terapèutic.

Confidencialitat

Garantim la privadesa i la confidencialitat de totes les sessions que ho requereixin, tant en l’àmbit educatiu com en l’àmbit emocional i terapèutic.

Què trobaràs en les nostres instal·lacions?

Sales climatitzades

Connexió Wifi

Material de consulta

Jocs didàctics i educatius

Dossiers per a l’aprenentatge

Sales privades per a les sessions de psicologia, psicopedagogia, neuropsicologia i logopèdia

Coses que diuen sobre nosaltres...

GemmaESTUDIANT
Read More
Xifres i lletres està format per un equip de persones atentes, amb ganes d'ajudar-te i oferint-te solucions segons les teves necessitats. Un gran equip professional, moltes gràcies per tot.
VanessaMARE D'ESTUDIANT
Read More
Estic molt contenta amb el tracte que han rebut els meus fills. Lloc molt familiar, entenen a cada nen i s'adapten a les seves necessitats. Molt bon tracte.
AriadnaESTUDIANT
Read More
Els professors i professores són molt amables i sempre m'han ajudat amb tot el que he necessitat. És la meva segona família!
IreneESTUDIANT
Read More
Em van fer treure la por i la vergonya. M’han ensenyat a preguntar i a respondre sense tenir por a haver-me equivocat. L'any vinent tornaré a trobar-me amb elles, m'hi he trobat com a casa.
MeritxellMARE D'ESTUDIANT
Read More
Gran equip de professionals, ens han ajudat molt a millorar els resultats acadèmics de la nostra filla. Ho recomano a tothom que necessiti un reforç complementari a l'escola.

Vols parlar amb nosaltres?

Posa’t en contacte amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes, escoltarem les teves necessitats i t’ajudarem a trobar la millor solució. Ens fa molta il·lusió poder treballar junts i construir un futur prometedor.
× Vols parlar amb nosaltres?