Mecanografia / Teclat

Què ofereix aquest servei?

El domini del teclat és una habilitat essencial en l’era digital. Amb els nostres cursos de mecanografia podràs guanyar agilitat, velocitat i precisió en l’escriptura, alhora que milloraràs l’eficiència en totes les tasques informàtiques.

Teclat i agilitat

La tècnica mecanogràfica et permetrà conèixer la disposició del teclat i el posicionament correcte dels dits per a tenir una escriptura àgil i funcional.

Velocitat i precisió

Adquirir velocitat i la col·locació correcta i precisa dels dits sobre el teclat t’ajudaran a optimitzar els teus resultats a l’hora d’escriure un text.

Joves i adults

La mecanografia és una eina útil per a totes les edats. Si ets estudiant, et proporciona eficiència a l’hora d’utilitzar l’ordinador i de fer les teves tasques i treballs. Si ja formes part del món laboral, la mecanografia t’ajuda a optimitzar el teu treball i a fer-lo més productiu.

Avança en l'era digital

Millora les teves habilitats informàtiques amb la mecanografia.

Vols parlar amb nosaltres?

Posa’t en contacte amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes, escoltarem les teves necessitats i t’ajudarem a trobar la millor solució. Ens fa molta il·lusió poder treballar junts i construir un futur prometedor.
× Vols parlar amb nosaltres?