Serveis

Explora els nostres serveis

Repassos

Amb l’ajuda del nostre professorat especialitzat, reforça els teus coneixements i guanya confiança i seguretat per a assolir l’èxit en els teus estudis.

Atenció psicopedagògica

  • Reeducació psicopedagògica i del llenguatge.
  • Dificultats d’aprenentatge
  • Altes capacitats, Avaluacions diagnòstiques
  • Assessorament familiar
  • Intervencions terapèutiques
  • Psicologia
  • Neuropsicologia
  • Logopèdia

Tècniques d'estudi

Descobreix els recursos i les estratègies que més s’adaptin al teu aprenentatge per a obtenir el màxim rendiment en els teus estudis.

Orientació acadèmica i professional

En el nostre servei de coaching, t’acompanyem i t’assessorem perquè puguis crear les teves pròpies expectatives formatives, acadèmiques i professionals.

Proves d'accés

Les proves d’accés t’obren noves oportunitats i et permeten accedir als estudis superiors que elegeixis.

Cursos de català i castellà

Cursos adreçats a les persones que volen aprendre o perfeccionar les llengües catalana i castellana i també a aquells que volen preparar els cursos d’arrelament social “arraigo social” (45 hores) i els cursos per a l’obtenció de la nacionalitat (DELE i CCSE).

Mecanografia / Teclat

Amb els nostres cursos de mecanografia podràs guanyar agilitat, velocitat i precisió en l’escriptura, alhora que milloraràs l’eficiència en totes les tasques informàtiques.

ACTIC

L’ACTIC és el certificat de la Generalitat de Catalunya que acredita les competències en tecnologies de la informació i la comunicació. Aprèn a dominar les competències digitals necessàries per a afrontar els reptes de l’entorn tecnològic actual.

Idiomes

Millora les teves habilitats comunicatives i amplia les teves oportunitats acadèmiques, personals i professionals.

Vols parlar amb nosaltres?

Posa’t en contacte amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes, escoltarem les teves necessitats i t’ajudarem a trobar la millor solució. Ens fa molta il·lusió poder treballar junts i construir un futur prometedor.
× Vols parlar amb nosaltres?