Atenció psicopedagògica

Què ofereix aquest servei?

Posem a la vostra disposició un servei especialitzat d’atenció psicològica i psicopedagògica per a infants, adolescents i adults. El nostre equip de professionals qualificats t’acompanyarà en el desenvolupament de les teves habilitats cognitives i emocionals, proporcionant-te les eines necessàries per a assolir l’èxit acadèmic i personal.

Reeducació psicopedagògica i del llenguatge

La reeducació psicopedagògica i del llenguatge és un entrenament que ajuda a millorar l’aprenentatge i a superar dificultats, mitjançant un suport individualitzat i estratègies i recursos adaptats. Afavorim el rendiment acadèmic, treballant habilitats com la lectura, l’escriptura, el càlcul, la concentració, l’atenció i la memòria. Es promouen la confiança, l’autoestima i l’autonomia a través d’estratègies d’aprenentatge eficaces per a poder afrontar objectius i reptes educatius amb èxit.

Dificultats d'aprenentatge

El nostre equip de professionals està especialitzat en treballar amb diferents tipus de dificultats d’aprenentatge:

 • TDA / TDAH
 • Dislèxia
 • Discalcúlia
 • Disgrafia
 • Trastorns de conducta
 • TEA (Trastorn de l’Espectre Autista)
 • TDL (Trastorn del Desenvolupament del Llenguatge)
 • Diversitat funcional i intel·lectual
 • Falta de motivació pels estudis
 • Gestió emocional
 • Manca de tècniques d’estudi
 • Dificultats en l’organització i la planificació
 • Dificultats en la lectoescriptura

Altes capacitats

Reconeixem i valorem les altes capacitats i els talents individuals. Treballem per al seu desenvolupament òptim i per al creixement integral de la persona. Es tenen en compte no només les circumstàncies acadèmiques, sinó també les personals i emocionals.

Avaluacions diagnòstiques

Realitzem avaluacions diagnòstiques exhaustives per identificar de manera precisa les necessitats i dificultats individuals, dissenyant un pla d’intervenció adequat per a cada cas.

Psicologia

Proporcionem suport psicològic professional per a totes les edats. Abordem qüestions emocionals, desenvolupament personal, salut mental i benestar en general. Oferim teràpia individualitzada per ajudar-te a superar els reptes i millorar la teva qualitat de vida.  

Intervencions terapèutiques i assessorament familiar

Estem especialitzats en l’assessorament, l’avaluació i el tractament de problemes emocionals, d’aprenentatge i de salut. Realitzem tractaments específics per a cada persona per gaudir d’una millor qualitat de vida. També oferim un servei d’acompanyament per tal de poder desenvolupar el potencial i el benestar de cada membre de la família.

Neuropsicologia

Amb un enfocament científic i especialitzat, realitzem avaluacions neuropsicològiques per entendre el funcionament cerebral i les seves implicacions en l’aprenentatge, el comportament i altres àrees funcionals i emocionals. Això ens permet dissenyar intervencions precises i eficaces per millorar el funcionament cognitiu i emocional.

Logopèdia

Oferim serveis de logopèdia per a abordar dificultats en la parla, la comunicació i el llenguatge. Treballem amb persones de totes les edats per millorar la pronunciació, la fluïdesa verbal, la comprensió i altres aspectes relacionats amb la comunicació oral i també escrita.

Vols parlar amb nosaltres?

Posa’t en contacte amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes, escoltarem les teves necessitats i t’ajudarem a trobar la millor solució. Ens fa molta il·lusió poder treballar junts i construir un futur prometedor.
× Vols parlar amb nosaltres?